Informatie over PEELEN.INFO

Historie van PEELEN.INFO

Wallie Peelen heeft in 1996 Telebeheer bv opgericht.
Het bedrijf had twee speerpunten, systeembeheer voor het MKB en systeemontwikkeling. Hierbij werd gestreefd het systeembeheer zoveel mogelijk op afstand te doen, iets wat in 1996 nog in de kinderschoenen stond en relatief onbekend was. De onderneming is uitgegroeid tot een onderneming met
10 medewerkers. In 2002 is het bedrijf opgesplitst in een moedermaatschappij en een werkmaatschappij. De naam van de moedermaatschappij is gewijzigd in WaLu bv en de werkmaatschappij heeft de naam Telebeheer bv behouden.


In 2007 is de werkmaatschappij deels verkocht en voortgezet onder de naam Spot Zakelijk Netwerkbeheer b.v. In 2012 heeft WaLu bv, na een juridische strijd en onder druk van de grootaandeelhouder van Spot, alle aandelen voor 'niets' overgedragen.


Gezien de situatie die was ontstaan, werden de werkzaamheden van Wallie Peelen in dienstverband uitgevoerd. Om de gevraagde commerciële activiteiten uit te kunnen voeren, is gezocht naar de juiste vorm om deze activiteiten aan te bieden. Hieruit is PEELEN.INFO ontstaan.Relaties

PEELEN.INFO streeft naar langdurige relaties. Een goede onderlinge verstandhouding en het leveren van kwaliteit staan hiervoor garant.

PEELEN.INFO kent verschillende relaties die dit kunnen bevestigen.

Bent u als mogelijke nieuwe relatie in PEELEN.INFO geïnteresseerd?
Neem contact met ons op.

De persoon achter PEELEN.INFO

Sinds 2014 is PEELEN.INFO een eenmansbedrijf, voortgekomen uit WaLu bv.


De persoon achter PEELEN.INFO is Wallie Peelen. De portfolio van Wallie Peelen is aan dit item gekoppeld.Bedrijfsnieuws

augustus 2014

Nieuwe uitdaging

Met uitzondering van het ontwerpen van eenvoudige en beheren van websites, is PEELEN.INFO op dit moment niet commercieel actief.

PEELEN.INFO staat open voor opdrachten met een looptijd van een jaar of langer en een minimale inzet van (gemiddeld) 20 uur per week. Een vast dienstverband voor minimaal 32 uur behoort ook tot de mogelijkheden.Heeft u een vraag of een passende aanbieding? Neem gerust contact op.