Historie PEELEN.INFO


Persoon achter PEELEN.INFO

Sinds 2014 is PEELEN.INFO een eenmansbedrijf, als noodzaak opgericht voor het kunnen uitvoeren van commerciele activiteiten. In eerste instantie betroft het activiteiten als advies, lesgeven als commerciële activiteit, webbeheer, systeemontwerp en business analyse.

Nu ik met pensioen ben, zijn de commerciële activiteiten op een laag pitje gezet. Ik ben voornamelijk actief als vrijwilliger en maak mij druk om het sociale welzijn van Wormerveer. Daarnaast geef ik nog les voor een commercieel bedrijf die techniesche opleidingen verzorgd.

Ik heb een grote liefde voor het onderwijs en ben ook blij dat ik, met de ervaring van ruim 30 jaar bedrijfsleven, het laatste decennium in het reguliere onderwijs actief heb mogen zijn. In deze periode heb ik ontdekt dat de organisatie van het voortgezet onderwijs dateert uit het begin van de 20-ste eeuw. De invloed van de docent is te groot en te veel gericht op het overbrengen van (vak)kennis. In het onderwijs moet de leerling centraal staan en worden voorbereid op de rol in de maatschappij, om daar een zinvolle en zelfstandige bestaan te gaan vervullen.