Activiteiten

Advisering

Als je de ervaring hebt dat een compagnon het samenwerkings- contract heel anders kan uitleggen, kan je andere helpen dit te voorkomen.
Als je meerdere systemen hebt ontworpen, weet je wat van belang is om in het ontwerp vast te leggen.
Als je verschillende implementatie hebt begeleid, weet je wat je moet testen en hoe je het moet voorbereiden.

Waarom maakt u geen gebruik van de ervaring en kennis die binnen PEELEN.INFO is verzameld?


Functioneel (applicatie) beheer

U heeft één of meerdere applicaties, die op basis van variabele (tabellen) worden aangestuurd. Dan is het van belang dat deze applicaties op een goede wijze worden beheerd. Maar wie gaat dat binnen uw onderneming doen? Je hebt geen automatiseringspersoneel in dienst en/of een mogelijke functiescheiding is niet eenvoudig te realiseren. Applicatie beheer is noodzaak, maar op die tarieven van die applicatie leverancier zit u niet te wachten. Maar wat dan?
* Je moet er wel kennis van hebben.
* Soms kost het beheer een uurtje in de week, maar met een grote wijziging zomaar een aantal dagen.
* Je wilt niet elke keer een andere persoon over de vloer.

PEELEN.INFO is de oplossing. Bel eens, voor eens vrijblijvend advies.


Is uw website actueel?

Een website is een uithangbord, die vrijblijvend door iedereen kan worden bekeken. Op deze wijze kan u informatie over uw bedrijf verstreken. Iedereen kan snel en informeel uw website bezoeken, op momenten die hun het beste uitkomt.
Wilt u met uw (toekomstige) relaties communiceren, dan is het van belang dat u zich ook goed en actueel presenteert. Als een bezoeker meerdere keren op de site komt en constateert dat er niets aan uw site veranderd, is het bezoeken van de site niet meer interessant. Daarom is het van groot belang dat u actuele informatie plaatst op de startpagina van uw site. De bezoeker ziet direct de actuele informatie en de waarde van uw site stijgt direct.

PEELEN.INFO kan voor u, tegen beperkte kosten, uw website actueel houden. Omdat u bezig bent met andere zaken die een hogere prioriteit hebben, is dit een taak die blijft liggen. Door de taak uit te besteden, bent u er zeker van dat de site met de afgesproken frequentie wordt geactualiseerd. Een site die wordt onderhouden is en blijft interessant en zal een veel langere levensduur hebben, dan een site die één keer wordt gemaakt en niet wordt onderhouden. Dus in totaliteit bent u veel minder geld kwijt aan uw website.


Interim management

Interim managers worden vaak vergeleken met graaiers.
Hoop bla, bla en vervolgens een hoge rekening en bij voorkeur een gegarandeerde bonus.
Wilt u een Interim Manager die gewoon met zijn taak naar eer en geweten doet, dan moet u bij PEELEN.INFO zijn.
Vooraf wordt bepaald wat de verwachtingen zijn en welke speelruimte er is. Vervolgens wordt bekeken of PEELEN.INFO binnen de bedrijfscultuur past.
Zijn de randvoorwaarden positief, dan zal PEELEN.INFO het interim management naar eer en geweten, tegen het afgesproken tarief, uitvoeren.
Opleidingen

Als je al meer dan 30 jaar actief bent met avondopleidingen, bedrijfsopleidingen, praktijkgerichte technische cursussen en daarnaast ervaring hebt in het regulier onderwijs (bevoegd voor Elektrotechniek, Informatica en Wiskunde), mag je zonder schroom melden dat je een ervaren opleider bent.
U kunt bij PEELEN.INFO terecht voor ICT, Informatica, Elektrotechniek, Wiskunde en ook voor bedrijfsopleidingen of applicatie training.

PEELEN.INFO is uw opleidingspartner.
Systeemontwikkeling

Door PEELEN.INFO zijn verschillende relatie en ERP-systemen ontworpen. U moet hierbij denken aan bedrijfssystemen voor o.a. Kinderopvang, Taxatie-Expertise, Kredietaanvragen, Leasebedrijf en Schoonmaakbedrijf.

Van de systemen die door PEELEN.INFO zijn ontworpen, is gebleken dat deze flexibel en goed te onderhouden zijn. Om de kosten van het onderhoud te beperken, is het van belang dat bij het ontwerpen van de systemen rekening wordt gehouden het het beheren van de systemen. De SOA structuur zorgt voor de nodige flexibiliteit. De tevredenheid van de eigenaars van deze systemen zegt voldoende over de kwaliteit van het ontwerp en de implementatie.

Zoekt u een ervaring informatie analist/systeemontwerper, dan bent u bij PEELEN.INFO aan het juiste adres.Actuele activiteiten

augustus 2014

Huidige activiteit

Op dit moment actief in het regulieren onderwijs. Op HAVO/VWO niveau wordt het examenvak informatica gegeven. Op MAVO/HAVO niveau wiskunde.


Heeft u een vraag of een passende aanbieding? Neem gerust contact op.


juli 2014

Bedrijfsopleiding

PEELEN.INFO heeft voor een semi-overheidsbedrijf een voorschakeltraject verzorgd. Doelstelling was de deelnemers kennis te laten maken met elektrotechnische begrippen, rekenen en te leren werken met MS-Office producten.


In september start voor de deelnemers een langdurig opleidingstraject.


PEELEN.INFO heeft brede ervaring met gerichte bedrijfsopleidingen.


februari 2014

Website ontwikkeling

Volleybal club Oké is blij met de nieuwe website voor hun club. In maart vierde zijn hun 10 jarig bestaan. Daar hoorde een nieuwe website bij, een nieuwe uitstraling voor de club.


De opzet en de eerste invulling is door PEELEN.INFO gedaan. De website wordt op basis van HTML door de club zelf onderhouden.

Ook belangstelling? Neem contact op.december 2013

Administratieve beschrijving

Voor een stichting heeft PEELEN.INFO de admini- stratieve processen beschreven. Naast het beschrijven van de processen is er ook een risico analyse uitgevoerd.


In 2012 had PEELEN.INFO (toen nog WaLu bv) een advies uitgebracht over de applicaties die zij gebruikte in relatie met de infrastructuur. Eind 2012 zijn de nieuwe applicatie in gebruik genomen en vervolgens zijn begin 2013 de administratieve processen hierop aangepast.


De opdracht om de administratieve processen te beschrijven en de risico analyse uit te voeren, was een vervolgopdracht op het uitgebrachte advies.


oktober 2013

Website ontwikkeling

Voor een kapperszaak is een low-budget website ontwikkeld. Naast de ontwikkeling, zal PEELEN.INFO ook het beheer van deze website op zich nemen.


Een eenvoudige website hoeft net duur te zijn en het actueel houden van de website zeker niet. Hierbij een voorbeeld uit de praktijk. Ook belangstelling? Neem contact op met PEELEN.INFO.